• Kjells Färg och Golv i Tanumshede

Uthyrning ställning, mattvätt & golvslip i Tanum

För dig som är en gör-det-självare så har vi inte bara oumbärliga produkter och redskap i butiken utan även utrustning för uthyrning. Med dem blir ditt arbete gjort effektivt och säkert. Ska du kanske måla om fasaden, slipa parketten eller tvätta heltäckningsmattor så erbjuder vi uthyrning av ställning, mattvätt och golvslip i Tanum med omnejd.

Uthyrning av ställning i Tanum

Slipp flytta runt på en osäkrad stege och hyr en byggställning av oss i stället. Byggställningar gör både renovering och målning mycket enklare och säkrare. Det blir oerhört stabilt och du får dessutom bra utrymme för att förflytta dig. Färgburkar och redskap kommer också att få plats på samma nivå och det gör arbetet mer effektivt.

Våra byggställningar kommer färdiglastade på trailer så de är lätta att få med sig hem. Varje ställning är på 60 m² och priset är från 1995 kr per vecka. Önskar du att vi levererar och monterar den hos dig så tillkommer en avgift för detta.

Uthyrning av mattvätt i Tanum

Kärcher mattvätt fungerar utmärkt för att tvätta mattor, soffor och bilklädsel. Hyr mattvätten av oss på Kjells Färg och Golv i Tanumshede.

Rengöringen tar grundligt bort smuts, fett och även lukt. Mattvätten är smidig att använda genom att rengöringsmedel och rent vatten sprayas på med munstycket och sedan sugs det in i maskinen igen tillsammans med smutsen.

När du ändå har maskinen hemma så kan du passa på att tvätta husets alla stolsdynor, bäddmadrasser och eventuella båtdynor.

Uthyrning av golvslip i Tanum

Ibland behöver inte trägolvet bytas utan det kan räcka med en ordentlig golvslipning. Ge ditt golv en make-over och hyr en golvslip av oss!

Golvslipen är lätt att använda och den kommer åt ända ut i hörnen. Den suger också upp allt damm för att du ska slippa få slipdamm i hela hemmet. Vi säljer även produkter för att ytbehandla golvet efteråt, välj bland olika oljor och lack med goda utjämningsegenskaper, god slitstyrka och snabba torktider.

Hyra kakelskärare

Du kan även hyra en av våra kakelskärare om du ska sätta plattor som kakel eller klinker. Då blir kapningen exakt och plattorna går inte sönder.

Kontakta oss för uthyrning av ställning, mattvätt & golvslip i Tanum

Välkommen in till oss på Kjells Färg & Golv i Tanumshede när du önskar hyra ställning, mattvätt och golvslip i Tanum

Snabbanslutning