Om oss

Henrik

Henrik

Tommy

Tommy

Magnus

Magnus

Michael

Michael

Martin

Martin

Vi är en färg- och golvfirma som gör lite allt möjligt som har med färg, kakel, snickeri och golv att göra.
I butiken har vi två kunniga personer som hjälper dig till rätt val när du ska köpa tapeter, färg och allt annat som du kan tänkas behöva när det ska målas, tapetseras eller läggas golv. Vi erbjuder fullsortiment av Jotuns färg och tillsammans med alla våra andra leverantörer så har vi ett stort sortiment av inomhusfärg och utomhusfärg.

Nytt hos oss är att nu kan du få hyra olika maskiner och byggnadsställningar. Vi visar dig gärna hur de fungerar innan du bestämmer dig för att hyra.

Ute på fältet har vi hantverkarna som bistår med breda yrkeskunskaper och färdigheter inom plattsättning, golvläggning och snickeriarbeten. Det är bara att fråga om det är något du vill ha vår hjälp med. Våra hantverkare löser det mesta! Vi gillar helhetslösningar och har flera samarbetspartners att ta hjälp av om det behövs.

En av de specialiteter vi har här på firman, det är förstås att lägga in olika typer utav golv. Om du vill ha parkett, klinker eller annat material det spelar ingen roll för oss, vi jobbar med alla olika golvmaterial.

Snabbanslutning