• Golvläggning i Tanum

Golvläggning i Tanum

Parkett, laminat, eller massivt? 3-stav, fiskben, ek eller kanske ask? Ja, det finns en del att välja på när man ska lägga nytt golv. Men vi på Kjells Färg & Golv i Tanumshede hjälper dig till rätt beslut! Antingen om du vill köpa golvet i vår butik och lägga själv eller om du vill att vi ska komma hem till dig för att utföra en professionell golvläggning i Tanum. Förutom att lägga trägolv så kan vi även hjälpa dig med mattläggning.

Anlita oss för en smidig golvläggning i Tanum

Våra golvläggare börjar med att komma på ett första besök för att mäta och räkna på materialåtgång. Undergolvet och utgångsläget kontrolleras noga för att se om något behöver åtgärdas eller om det redan finns bra förutsättningar för ett perfekt resultat. Därefter tas en diskussion angående materialval och detaljer för ditt nya golv.

När du har mottagit vår offert och godkänt den så kan vi sätta i gång med golvläggning i Tanum på överenskommet datum. Vi tar bort eventuellt gammalt golv och forslar det till återvinning och inom någon dag så har du ett nytt fint golv att sätta fötterna på.

Vi vet att våra kunder uppskattar att det går snabbt och smidigt när vi lägger golv. För det är inte alltid så roligt att bo mitt i ett pågående projekt, det vill man ha avklarat så snabbt som det bara är möjligt. För oss är bra planering ett viktigt moment som underlättar för både dig och oss.

Alla golv har sina fördelar

I vår butik i Tanumshede har vi golv för alla olika stilar och verksamheter. Vi säljer enbart kvalitetsgolv från noga utvalda leverantörer. En god idé kan vara att komma hit för att titta på golven och känna efter hur de känns. Då kan du också passa på att ställa alla dina frågor om golvläggning i Tanum!

Dags för golvläggning i Tanum?

Välkommen att kontakta oss för att få reda på vad vi kan göra för just dig, eller om du bara har några frågor kring golvläggning i Tanum.

Snabbanslutning