Plattsättning i Tanum

När du är på jakt efter en snabb och smidig plattsättning i Tanum så har du oss på Kjells Färg & Golv i Tanumshede nära till hands. Vi sätter kakel och klinkers i badrum, kök och andra utrymmen som du vill klä i ett snyggt och hållbart material.

När du anlitar oss för din plattsättning i Tanum så får du vårt löfte på att vi levererar högsta kvalitet och lika perfekta resultat varje gång. Vi sätter plattor hos både privatpersoner och företag runt om i vårt område

Kakel – klassiskt och trendigt

Vi utför inte bara plattsättning utan vi har också kakel och klinker till försäljning. I butiken är du välkommen att se och känna på plattorna innan du bestämmer dig. Vill du ha en stor dos inspiration och massor av tips och idéer så är du varmt välkommen in för att inspireras! Här finns plattor i alla möjliga former och storlekar, för alla hem och stilar.

Helhetslösningar för badrumsrenovering och plattsättning i Tanum

Vårt företag gillar helhetslösningar! Om du är i färd med att renovera till exempel badrummet så kan vi leverera plattorna och utföra plattsättningen. Dessutom kan vi även samordna med andra lokala hantverkare för att färdigställa projektet hela vägen, från start till mål med elinstallationer, VVS, snickerier och målning.

Vi är proffs på plattsättning i Tanum

Våra plattsättare har certifikat och alla behörigheter som krävs för att alltid utföra fackmannamässiga jobb med kakel och klinkers. Du kan lita på att vi alltid gör ett grundligt förarbete och att vi sedan sätter plattor och fogar med full perfektion.

Alla jobb som vi utför inkluderar mycket kunskaper, stor materialkännedom och lång erfarenhet av plattsättning i Tanum.

Vi får ofta frågan om priser på plattsättning i Tanum och vad ett kakelprojekt kostar. Eftersom varje projekt är unikt avseende omfattning och materialval så har vi inga fasta priser att tillämpa, utan vi behöver ta en titt på projektet i fråga först. Därefter tar vi fram en offert och en tidsplan som är beräknad för just dig och de förutsättningar som vi har att jobba med.

Varmt välkommen att kontakta oss på Kjells Färg & Golv. För en offert eller om du har några funderingar kring professionell plattsättning i Tanum.

Snabbanslutning