• Färgbutik i Tanumshede

Vår färgbutik i Tanum

Välkommen in och inspireras! Här i vår färgbutik på Riksvägen 89 i Tanumshede är det alltid påfyllt med klassiker, nyheter och bra erbjudanden inom färg, tapeter, kakel och golv. Vi har alla redskap och produkter som du behöver och all den hjälp och inspiration som du önskar. Vår duktiga personal visar, ger tips, svarar på frågor och bryter exakt den kulören du vill ha.

Färg

I butiken har vi kvalitetsfärg för målning exteriört och interiört. Vi är stolta återförsäljare av Jotun, Sioo:x, Osmo-shop, Cuprinol och Sadolin. I färgsortimentet hittar du bland annat målarfärg, målartvätt, primers, lasyr och träolja. Här finns färg för varje dröm, stil och finish.

Färgbutik i Tanumshede. Återförsäljare av Jotun
Kakel i Tanumshede. Vi är återförsäljare av Interkakel

Kakel

Snygga och trendiga plattor har vi gott om! Vare sig du ska ha kakel till väggarna eller klinker till golvet så kommer du att hitta storlekar, mönster och former som du gillar. Vårt kvalitetskakel, fix och fog levereras från Interkakel och #tidlöst kakel.

Tapeter

Förnya hemmet eller arbetsplatsen med stilrena, klassiska, lyxiga, retro eller trendiga tapeter. Varumärken som Boråstapeter, Midbec och Duro gör dig aldrig besviken. Självklart har vi också redskapen som gör tapetseringen enklare.

Färgbutik med tapeter i Tanum
Snabbanslutning