• Mattläggning i Tanum

Mattläggning i Tanum

Går du i tankar på att förnya hemmet eller företaget med heltäckningsmattor, linoleummattor, textila plattor eller vinylgolv? Se då till att göra slag i saken och låt oss på Kjells Färg & Golv i Tanumshede hjälpa dig med professionell mattläggning i Tanum. Vi lägger golv och mattor för privatpersoner, offentlig verksamhet och företag runt om i vårt område.

Anlita oss för mattläggning i Tanum

Vi har ett fullserviceerbjudande på olika typer utav mattor och golvbeläggning. De leverantörer av mattor som vi har valt att jobba med levererar ett brett spektrum av kvalitetsprodukter för golv. Titta gärna in i vår butik för att se och känna på våra mattprover innan du bestämmer dig för mattläggning i Tanum.

Tillsammans med vår erfarenhet och kompetens så utlovar vi golv där varje kvadrat håller högsta kvalitet. Våra mattläggare fixar mattor i alla material som du kan tänka dig och vi har även våtrumsbehörighet ifall du vill ha en snygg plastmatta i badrummet.

Inred med snygga golv i textil eller linoleum

Ett enkelt trick för att få varje rum att bli mer inbjudande och hemtrevligt är genom att låta golvet få mer uppmärksamhet. I dag finns ett stort utbud av snyggt designade mattor. Moderna heltäckningsmattor är allergivänliga och de håller sig fräscha länge. Med en mysig textilmatta i sovrummet så är det lika skönt att sätta ner fötterna varje morgon!

Söker du ett mer praktiskt alternativ så kanske det är mattor i linoleum eller vinyl du ska ha. Med linoleum får du en golvyta som är både hållbar och lätt att städa. Med linoleumgolv behöver du inte oroa dig för slitage eller skador eftersom det har starka bindningar mellan lagren och en smutsavvisande yta.

Är det dags för mattläggning i Tanum?

Varmt välkommen att kontakta oss för en offert eller om du har några frågor kring mattor och mattläggning i Tanum.

Snabbanslutning